Na Adelinom koncertu svi plakali (VIDEO)
Adel

Emotivno

Na Adelinom koncertu svi plakali (VIDEO)

Na nedavno održanom koncertu u Njujorku, koji je bio njen prvi nakon tri godine, niko nije mogao da zadrži suze, pa ni Adel, koja je zaplakala zbog reakcije publike na njen nastup.

Posebno je emotivno bilo izvođenje pjesme "All I Ask", balade koju su već prozvali najtužnijom na njenom novom albumu "25".

Skromna zvijezda je na kraju pjesme rekla da ova numera "bolje zvuči na albumu", ali sa njom se nije složila publika koju je pjevačica uspjela da rasplače.

Ona je dodala i da joj nije lako da pjeva ovu pjesmu zbog nedavne operacije glasnih žica, i da je imala tremu zbog javnog nastupa.

Ubrzo se i sama Adel rasplakala, oduševljena ovacijama publike.

"Svi ste mi mnogo nedostajali. Mislila sam da neću plakati. Prije koncerta sam samo željela da ovo što prije prođe, jer sam bila jako nervozna, ali ovo nikada neću zaboraviti", poručila je ona, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.