V Bazar fashion night 20. decembra
Foto: Sergej Zabijako

Kolekcije Zima 2015/2016

V Bazar fashion night 20. decembra

Tržni centar Bazar, 20. decembra u 20h organizuje „V Bazar Fashion Night“, kada će ljubitelji mode biti u prilici da uživaju u interesantnim kolekcijama Zima 2015/2016 raznih brendova koji se nalaze u Bazar-u.

"Brendovi „Rifle“, „Exterra“, „Hit“ i “Please” predstaviće svoje posljednje kolekcije, a mali manekeni će predstaviti brendove iz dječijih radnji "Menda" i "Kids Land". Kreator Kenan Osmana​j će uljepšati ovo veče svojom novom kolekcijom. Za frizuru i šminku će biti zadužen modni studio „Glam by Kenan“ i "Avon". Zaštitna lica „V Bazar Fashion Nigh​t“-a su manekenke Manja Gazivoda, Andrea Đurović i maneken Nemanja Čalić", saopšteno je iz Bazara.

Program će voditi TV lice, Maja Maraš.

Iz Bazara su pored predstavljanja fenomenalnih kolekcija, najavili i zabavni dio programa u kojem će prisutni uživati u muzici poznatih crnogorskih izvođača.

After party će se održati u "Buzz club"-u, uz bend "Milf Hunters", sa početkom u 21.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.