Da li se sjećate: Ovako je Jelena Karleuša izgledala prije 20 godina (VIDEO)
Jelena Karleuša

Pogledajte

Da li se sjećate: Ovako je Jelena Karleuša izgledala prije 20 godina (VIDEO)

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda današnjice svoju karijeru započela je davne 1995. godine.

Da li se sjećate kako je tada izgledala?

Pop diva Jelena Karleuša svoju karijeru započela je prije tačno 20 godina snimivši pjesme Ogledalce, Ženite se momci i Najbolja drugarice. Uslijedile su i brojne druge numere od kojih su mnoge sve do današnjeg dana ostale veliki hitovi.

Tokom svoje dugogodišnje karijere snimila je 11 albuma, a osim toga što važi za jednu od najpopularnijih zvijezda pop muzike na našem podneblju, Jelena je i zbog svog savršenog modnog ukusa česta tema kako domaćih tako i svjetskih medija.

Pogledajte kako je Jelena izgledala davne 1995. godine, kada je tokom gostovanja u emisiji Muzička kutija na NS plus televiziji izvela pjesmu Najbolja drugarice.

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.