Suzana Mančić: Seks poslije orošavanja vagine je fantastičan!
Suzana Mančić

Bez dlake na jeziku

Suzana Mančić: Seks poslije orošavanja vagine je fantastičan!

Voditeljka Suzana Mančić priznala je da s vremena na vrijeme ide u jednu srpsku banju kako bi se podvrgla tretmanu orošavanja vagine. Nekadašnja loto djevojka je to potvrdila i priznanjem da joj je seks poslije toga mnogo bolji i da će takve stvari raditi i u budućnosti.

"Mom Simi je to dobro, zadovoljan je našim seksom poslije mog tretmana. Fantastično nam bude u krevetu. Skoro nisam bila po tom pitanju u Vrnjačkoj banji, ali budite uvjereni da ću je ponovo posjetiti. Proces je normalan i tu nema nikakve mudrosti. Žena se dobro osjeća poslije tog tretmana i progleda kao mače. Stvarno prija, nemam nikakvih problema i mnogo bolji je seks nakon toga", izjavila je Suzana, piše Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.