Stanija odlučila da se penzioniše!
Stanija

Dojadilo joj da bude žena bez zanimanja

Stanija odlučila da se penzioniše!

Starleta i akademski građanin Stanija Dobrojević izgleda da se umorila od starletizma i riješila da se penzioniše. Kako je najavila, više se neće slikati gola, neće davati intervjue i neće se pojavljivati na gradskim dešavanjima.

Novosadska starleta riješila je da stavi tačku na svoje primarno zanimanje. Kako kaže, ona je izmislila pojam starlete u Srbiji, a sad je došlo vrijeme da se kao začetnica tog pravca i povuče.

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje vjerovatno neće moći da isplati Stanijinu penziju za sve ove godine mukotrpnog rada, ali starleta kaže da će od poštenog života jednog školovanog građanina Srbije moći da živi, piše Blic.

- Prestanite, bre, više da me nazivate starletom. Je li to jedini način da me uvrijedite? E, pa ja nisam starleta. Ja sam akademski građanin. Ja sam neko ko je završio fakultet. To što sam započela jedan pravac u Srbiji ne znači da ću do kraja života biti starleta - urlala je Stanija  u jednoj emisiji.

Uprkos tome što je ponosno isticala svoje primarno zanimanje, krasila naslovne strane, promovisala sve i svašta na račun toga što je starleta, čini se da je i Staniji dojadilo da bude žena bez zanimanja.

- Povlačim iz javnog života. Obećala sam mojima. Dosta mi je eksponiranja. Posvetiću se nekim bitnijim i ozbiljnijim stvarima.

Starleta kaže da joj najteže pada to što njena majka više nema razumijevanja za njenu želju da bude slavna i poznata.

- Oduvijek je to teško podnosila. Žao mi je što sam sve ovo njoj priredila, ali riješiću sve kada izađem odavde - ispričala je starleta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.