Aca dobija šut kartu čim izađe sa
Foto: Tv Pink

Neće mu biti dobro

Aca dobija šut kartu čim izađe sa "Farme"! (FOTO)

Na imanju u Lisoviću boravi Tamara Đurić, koja je u rijaliti ušla kao zauzeta djevojka u višegodišnjoj vezi sa Dejanom Palićem, ali je to nije spriječilo da nađe dečka i na “Farmi“, mladog pjevača Acu Živanovića.

Pričalo se da su Tamara i Dejan, poznatiji kao Makarona, raskinuli i da joj je on potom oduzeo stan i kola. Međutim, starletina sestra Aleksandra Đurić demantovala je to za “Blic”, i dodala da će najluđu noć proveti sa Tamarom i Dejanom.

Foto: Facebook/dejan.palic.5

Foto: Facebook/dejan.palic.5

 

– Rekla mi je “Sestro, spremaj se, 31. decembra smo u Metropolu”. Kasnije me je i Dejan zvao i potvrdio tu priču. Znači, njih dvoje su se dogovorili i nastavljaju tamo gdje su stali čim se “Farma” završi – otkrila je Aleksandra, šta joj je straleta rekla prije povratka na “Farmu”.

S obzirom da će novogodišnju noć provesti sa Dejanom, sve je izvjesnije da će Tamara dati šut kartu Aci nakon završetka “Farme”.

– Zatvoren prostor je učinio svoje. Sumnjam da bi njih dvoje napolju mogli da funkcionišu. On je pjevač, mora da se daje svima, a ona je navikla da svom muškarcu bude jedina i u svakom trenutku prioritet. Roditelji su je razmazili, dobijala je sve što je željela, pa to isto zahtijeva i od partnera. Makarona je jak i stabilan, poznaje je i umije s njom. Naši roditelji ga obožavaju, a tata se s njim čuje 20 puta dnevno – rekla je Tamarina sestra.

 

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Telegraf.rs/Izvor: “Blic”

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.