Nećete vjerovati kakve obline ima predsjednica Hrvatske! (FOTO)
Tanjug /Foto Hina/Lana Slivar Dominic/twitter/critica.pa

Ona je bomba

Nećete vjerovati kakve obline ima predsjednica Hrvatske! (FOTO)

Svjetski mediji raspisali su se o hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, ne zbog politike, već zbog bujnih oblina.

Južnoamerički mediji zamijenili su Kolindu sa Koko T, starletom srpskog porijekla. Do zabune je došlo nakon što je ugledni svjetski portal objavio njene fotografije sa plaže i napisao kako Koko Ti plijeni poglede. 

Sve bi to bilo okej, ali nije u pitanju predsjednica, već bujna Koko. Kolinda je ubrzo postala hit na društvenim mrežama, ali i predmet zezanja. 

Fotografije "bujne predsjednice" možete pogledati ovdje.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.