Raskinuli Savo Milošević i Maja Manojlović
Foto: Kurir / Dragan Kadić, Dado Đilas

Pukla romansa

Raskinuli Savo Milošević i Maja Manojlović

Voditeljka TV “Pinka” Maja Manojlović i potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević razišli su se poslije tri mjeseca strastvene veze.

Izvor blizak ovom paru navodi da se njih dvoje i dalje vole i da će vjerovatno ostati bliski prijatelji u budućnosti, ali da su zbog niza nepredviđenih okolnosti morali za sada da stave tačku na ljubavnu romansu.

"Par se razišao prijateljski, razlozi raskida nemaju veze s njihovom ljubavnom pričom, već s privatnim problemima izvan njihove veze. Maja je ovih dana okupirana njegom člana porodice koji ima ozbiljan zdravstveni problem. Savo takođe ima mnogo poslovnih i privatnih obaveza, pa je ljubavna romansa pala u drugi plan. Veoma je moguće da će Savo zbog poslovnog angažmana uskoro morati da napusti Srbiju. Nakon ozbiljnog razgovora, njih dvoje su odlučili da se raziđu, a da li će u budućnosti ponovo biti zajedno, to sada niko ne može da zna", prenosi sagovornik.

Podsjetimo, Maja i Savo su se nedavno oglasili u jednom nedjeljniku, kada su oboje potvrdili da su u emotivnoj vezi, u kojoj su oboje presrećni.

"Maja mi je vratila osmjeh na lice", rekao je tada Savo.

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.