Ella Dvornik stala na ludi kamen? (FOTO)
Ella i Čarls Pirs

Ella Dvornik stala na ludi kamen? (FOTO)

Ella slavi 25. rođendan, a njen izabranik, Čarls Pirs, ju je posebno iznenadio.Mr. and Mrs. Pearce, odnosno Gospodin i Gospođa Pirs, napisala je Ella Dvornik ispod fotografije na kojoj sa svojim dječkom, Čarlsom nazdravlja u zagrebačkom klubu.

Naime, u Zagreb je stigla kako bi u krugu porodice proslavila svoj 25. rođendan i uživala u praznicima sa porodicom.

Prozvavši se gospođom Pirs, mnogi su se pitali da li se Ella zavjetovala Čarlsu na vječnu ljubav, a dodatno je iznenadio i njen dječko s obzirom na to da je i on svoju dragu prozvao gospođom Pirs.

Ella se pohvalila i poklonom kojim ju je njen dragi iznenadio.

- Čarls mi je za rođendan poklonio kartu za Tokio! Idem u februaru! Najbolji poklon ikada! Sayonara - iskrena je bila Ella.

Ona i njen dragi sa kojim posljednje dvije godine živi u Londonu, svaki slobodan trenutak koriste za putovanja.

ela

Story.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.