„Mojoj supruzi smetaju glasine da sam gej”
''NISAM GEJ''

Hju Džekman, omiljeni glumac među gej populacijom

„Mojoj supruzi smetaju glasine da sam gej”

Uloga u mjuziklu ''Jadnici'' donijela mu je razne nominacije za mnoge nagrade

Australijski glumac, koji je oženjen i ima dvoje usvojene djece, ponovo se oglasio povodom glasina da je gej koje nikako ne prestaju: „Ta nagađanja nerviraju moju suprugu, jer ih ima svuda”, kazao je Džekman za „Holivud riporter”.

U nastavku intervjua on je pričao sa oduševljenjem o svojoj ženi Debori-Li Fernes. „Kad sam je upoznao bila je lijepa i zabavna, puna energije, duha i samopouzdanja. Zaljubio sam se momentalno. Bila je krajnja suprotnost meni. Ja sam bio pomalo uštogljen momak, a ona avanturista. To mi je bilo uzbudljivo i privlačno ali - kad je postalo ozbiljno - i pomalo zastrašujuće”.

Producentkinja filma „X-Men”, Loren Šuler, takođe je demantovala glasine o Džekmanovoj homoseksualnosti za isti magazin. „Deboru i njega sam upoznala prije nego što su se doselili u Holivud, a sa njim sam snimala pet filmova i nikad ga nisam vidjela kako švrlja, čak ni kako 'očijuka' sa nekim”.

Debora-Li Fernes je rekla 2011. za „Njujork post” da se samo nasmije na glasine o seksualnoj orijentaciji svog supruga. „Hju i ja ne obraćamo pažnju na to. Tragično je da ti ljudi nemaju ništa bolje da rade nego da tračare o osobama koje ne poznaju”.

Izvor:Blic