Mirka: Zarađujem više od Vujadina
Mirka i Vujadin

Otkrila

Mirka: Zarađujem više od Vujadina

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić jedan su od najpopularnijih parova u Srbiji, ali i česta meta pošalica budući da su jako mladi i u jako kratkom periodu postali roditelji čak troje dijece. Evo šta Mirka kaže na tu temu.

- Svi me zezaju zbog toga i sve mi je to jako simpatično. Ne planiramo uskoro proširenje porodice jer sada želim da se posvetim poslu - kaže mlada glumica

O braku sa Vujadinom više saznajemo na osnovu njegovih profila na društvenim mrežama, ali - Mirka je sad riješila da otkrije neke stvari o uspješnoj vezi.

- Moj muž nije tip muškarca koji ima komplekse. S druge strane, ja nisam klasična žena fudbalera. Sama zarađujem i ne mora niko da me izdržava - kaže ona.

- Od početka imamo dogovor da sve dijelimo i da nije bitno da li na kartici piše njegovo ili moje ime. Počela sam da se zabavljam s njim zbog njega samog, a ne zbog njegove profesije.

 Tada je sve moglo da ostane na nivou Crvene zvezde. Vujadin i ja smo tim, uopšte mu ne smeta što ja sada zarađujem više jer je siguran u sebe. Sada sam u Srbiji i radim jer imam mnogo ponuda, a on je došao kod nas - dodaje Mirka.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.