Robert De Niro: Glumio bi Dražu Mihajlovića ili Slobodana Miloševića
Robert De Niro

Robert De Niro: Glumio bi Dražu Mihajlovića ili Slobodana Miloševića

Robert de Niro je u razgovoru za britanske medije izjavio da je Srbija jedna od najmanjih država u Evropi, ali sa najvećim mukama od svih ostalih naroda.

De Niro je rekao da je najveća nepravda učinjena Srbima od strane Evrope, ali i cijelog svijeta, kada je odlučeno 1999. da se bombarduje ova mala zemlja.

Robert je istakao da je više puta govorio da se i lično oseća kao Srbin, ali da mu nije jasno zbog čega sukobi među Srbima, Hrvatima i Bošnjacima, kada je ijreč o gotovo istom narodu, koji je istorija razdvojila.

On je rekao da voli da dođe u Srbiju i da mu se sviđa Beograd u kom je boravio dosta davno. Želio bi da snima istorijski film u Srbiji o Srbiji. Naročito su mu inspirativne srpske istorijske ličnosti, poput Draže Mihailovića, koji je bio prvi gerilski borac protiv fašizma i Slobodana Miloševića koji je, po njemu, tragična ličnost šekspirovskog kalibra.

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.