Lepa Lukić Kaći: Zar je zanimljivo da slušamo kako radiš ispod plavog mosta?
Foto: Printscreen

Sukob koleginica

Lepa Lukić Kaći: Zar je zanimljivo da slušamo kako radiš ispod plavog mosta?

Katarina Živković našla se u sukobila sa starijom koleginicom Lepom Lukić tokom gostovanja u emisiji.

Kaća smatra da su vrijedni farmeri dosadni, sa čim se Lukićeva nije složila.

"Miloš i Radašin su vrijedni, svaka čast, ali nisu zanimljivi. Ništa drugo nisu pokazali. Nije lijepo što se drugi svađaju, ali meni je to zanimljivo i ja to gledam", rekla je Kaća koja se prisjetila svog učešća na "Farmi".

"Uopšte ne mora da pobijedi onaj koji je vrijedan. Pa u mojoj sezoni trebalo je onda da pobijedi Marijan Rističević a ne ja koja sam imala ljubavnu aferu i mazala nokte po cio dan", rekla je pjevačica. Lijepa misli da Živokovićeva nije u pravu, te joj je tako odbrusila.

"To je farma, mora da se gleda ko radi. Pa ja sam u ovim godinama prala brdo sudova. Meni je Miloš odličan i ne treba tako da pričaš. Zar je zanimljivo da slušamo kako ti radiš ispod plavog mosta? Je l' bi voljela da ti to neko kaže?", pitala je Lepa Katarinu.

"Ja ne podržavam one koje rade ispod mosta, ali tu sam gdje sam. Ušla sam u rijaliti, spremna na sve, pa i tako nešto da mi kažu", branila se mlada pjevačica.

Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.