Jelenina majka: Plašim se da će Kristijan ubiti moju ćerku! (VIDEO)
Foto: Aleksandar Jovanović/Zorana Jevtić

Boji se za život

Jelenina majka: Plašim se da će Kristijan ubiti moju ćerku! (VIDEO)

Tenzija između Jelene Golubović i Kristijana Golubovića kulminirala je nakon duže svađe, kada je farmer u dva navrata polio rediteljku kofom punom izmeta, nakon čega ju je zadruga odvela i dala joj lijek za smirenje.

Prijetnje u kojima je Kristijan poručio prezimenjakinji da će se smijati iz zatvora kada takvima kao što je ona budu prosipali crijeva, zabrinule su majku Jelene Golubović.

"Čitavu noći sam se tresla i pila lijekove za smirenje. Mnogo sam uplašena, brojim sate i molim se da Jelena što prije izađe iz rijalitija. Taj čovjek očigledno nije sav svoj. Prijetnje koje je iznio su užasne i plašim se da će ozbiljno nauditi mojoj Jeleni jer je kriminalac. Boga pitaj šta je do sada sve uradio u životu, što govori da je spreman na sve, pa i da ubije", govori vidno potresena Svetlana.

"Mnogo mi je teško što moja Jeca proživljava sve to i što se Kristijan iživljava nad njom. Zahvalna sam zadruzi, koja je odmah preduzela neophodne mjere da zaštiti moje dijete. Nakon incidenta sa polivanjem sam zvala produkciju i oni su me uvjerili da je sve pod kontrolom i da brinu. Ipak najviše me plaše Kristijanove prijetnje da će joj nauditi nakon rijalitija, kao i ljudima koji je podržavaju", zaključila je Svetlana za Alo, prenosi Kurir.


 

Podsjetimo, pošto je Jelena poručila Kristijanu da je samo sitan kriminalac koji nikada neće napredovati u mafijaša, on se razbjesnio.

"Jelenu ću morati svaki dan da polivam go.nima zato što je zadruga ne izvodi na terapiju. Ona je moja sestra od tetke, a mi smo se tako igrali u djetinjstvu. Us.aću se u život svima koji je podržavaju. Smijaću se sa robije dok im budu prosipali crijeva. Samo ću čitati u novinama šta se kome dešava. Prisješće im rijaliti - poručio je Golubović, koji je u više navrata prijetio farmerima.


 

Svađa je prerasla u manji incident, kada je Golubović prezimenjakinju gađao palačinkama, da bi potom izgovorio ozbiljne prijetnje svim farmerima, zbog čega je na kraju diskvalifikovan!

"Samo ti nastavi da me provociraš, pa ćeš vidjeti koja je razlika između mene i Hasana Dudića", rekao je Golubović, aludirajući na fizički napad koji je Jelena pretrpjela u rijalitiju „Parovi“. Golubović je zapretio i svima koji podržavaju rediteljku.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.