Ovako izgleda majka Adriane Lime (FOTO)
Adriana Lima

Pogledajte

Ovako izgleda majka Adriane Lime (FOTO)

Adrijana Lima već godinama osvaja modnu scenu ljepotom i stasom.

Poznata ljepotica često potencira da je za idealnu liniju potrebno mnogo vremena provesti u teretani, brinuti o isharani i o njezi.

Ipak, čini se da je za njenu ljepotu i slavu u modnoj industriji zaslužna i njena majka koja takođe veoma brine o svom izgledu.

Lima je sa fanovima podijelila emotivnu fotografiju sa svojom majkom i dobila brojne komplimente, a čini se da je više fanova bilo oduševljeno izgledom Adrijanine majke nego njenim atraktivnim na koji smo već navikli.

adrianamama

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.