Glumica Bai Ling opet šokira izgledom (FOTO)
Bai Ling

Šta se događa sa njom?

Glumica Bai Ling opet šokira izgledom (FOTO)

Mnogi kažu da sve ovo radi pod uticajem droga.

gl

Šta god da joj je, glumica Bai Ling je odavno prevršila mjeru normalnog izgleda i ponašanja. Nekoliko puta smo pisali o njoj u ovom kontekstu, ali nas je sada ponovo iznenadila. 

Očigledno je i da joj nedostaje pažnja, iako trenutno snima čak šest filmova!

foto: Splash
 
foto: Splash

 

Poznata je po ulogama u akcionim i samurajskim filmovima, a jedan od njih je "Visoki napon" u kojem je igrala sa Džejsonom Stejtamom. Bai inače glumi sa glumcima iz holivudske "A" produkcije, pa nam zato još više nije jasno zašto joj je ovo potrebno.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.