Komičarka objavila slike svojih masnica nakon zlostavljanja (FOTO)
Bet Seling

Šokirala obožavaoce

Komičarka objavila slike svojih masnica nakon zlostavljanja (FOTO)

Komičarka Bet Steling je objavila fotografije s namjerom podizanja svijesti o nasilju u porodici.

Bet Steling odlučila je da javno progovori o zlostavljanju koje je doživjela od strane bivšeg dečka. Na svom profilu na Instagramu je objavila nekoliko fotografija svojih ruku i nogu prekrivenih modricama. 

'Ovog ljeta sam raskinula s dečkom ne zato što ga nisam voljela već zbog ovoga. Kad me pitaju zašto smo raskinuli nije lako odgovoriti na to pitanje. Neuprijatno mi je. Osjećam se glupo. Nakon što me je verbalno i fizički zlostavljao i silovao, bila sam s njim još nekoliko mjeseci nakon svega toga. Nije to tako jednostavno. Nakon što smo raskinuli rekao mi je da dobro razmislim da li ću ga spominjati u svojim stand up nastupima budući da je on isto stand up komičar. Nisam pričala o njemu jer oboje živimo u Los Anđelesu i nisam željela da ga povrijedim i da navučem njegov bijes i bijes njegovih prijatelja, možda zaradim tužbu. Željela sam da nastavim sa svojim životom i zaboravim na sve to. Ni sada ne želim osvetu ili da mu naudim, ali nezdravo je to držati u sebi. Moj posao je u tome da izvlačim inspiraciju iz svog života. Sada tome dozvoljavam da bude dio mog života. Ovo nije jedini dio mog života, pa me molim vas, nemojte samo tako ni doživljavati. Ako ste nedavno slušali moje nastupe, mogli ste čuti šale na tu temu. Mnoge žene koje su pretrpjele slično došle kod mene nakon nastupa i zamolile me da nastavim da radim to što radim, baš kao i mnogi muškarci', napisala je u opisu fotografije. 

Bet je objavila fotografije s namjerom podizanja svijesti o nasilju u porodici te kako bi ohrabrila druge žrtve da prekinu tišinu.

beth

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.