Ceca želi da spremna dočeka Vidovdan
Ilustracija

Ceca unajmila ličnog trenera

Ceca želi da spremna dočeka Vidovdan

Unajmila ličnog trenera da bude u formi za predstojeći koncert

Svetlana Ceca Ražnatović posvetila se vježbanju. Ona je unajmila ličnog fitnes trenera, s kojim vježba tri puta nedjeljno. Iako pjevačica nikad nije bila vična iscrpljivanju i preznojavanju u teretani, odlučila je da ovo proljeće ipak dočeka u maksimalnoj kondiciji.

 

- Ceca nema naviku da trenira, a kako nikad nije imala problema s linijom, nije morala nepotrebno da se opterećuje. Ipak, malo zbog predstojećeg koncerta, kao i zbog toga što mnogo vremena provodi u kući, ove godine riješila je da se posveti fitnesu. Uzela je instruktora, koji će je izvući na svjež vazduh da džogira, pa će tek onda raditi vježbe na spravama. Za nekoga ko prvi put počinje da trenira Ceci odlično ide, jer pažljivo sluša savjete i trudi se da sve radi kako joj se kaže. Ono što je najvažnije - disciplinovana je i ne planira da preskače nijedan dogovoreni termin - otkriva izvor blizak pjevačici.

S obzirom na to da je na vrijeme počela da trenira, nema sumnje da će Ceca za svoj koncert, koji je zakazala za 28. jun, na Vidovdan, biti u punoj snazi i svojoj publici na Ušću pružiti vrhunski doživljaj.