Oglasila se
Stanija Dobrojević

Posle 125 dana velike borbe

Oglasila se "neuništiva" Stanija nakon pobjede na Farmi

Pobjednica rijaliti šoua "Farma" starleta Stanija Dobrojević se nakon sinoćnje pobjede oglasila na Fejsbuku.

"Prethodnih 125 dana sam vodila veliku borbu, njihovu prljavu igru koja je na momente djelovala kao igra bez granica! Znam da ste zajedno sa mnom proživjeli sve najteže trenutke, da ste se zajedno sa mnom smijali, plakali, zabavljali... Osjećala sam to. I dugujem vam veliku zahvalnost. Ovo je vaša pobjeda!!! Vi ste tako odlučili i neizmjerno sam vam zahvalna što ste umjeli da prepoznate sve ono što nosim u sebi, da sam u ovoj igri ostavila i srce, i dušu", rekla je Stanija.

Pobjednica Farme takođe kaže da je bilo mnogo momenata kada je mislila da je najbolje za nju i njeno mentalno zdravlje da odustane, da se povuče, da prepusti ostalnim učesnicima ono što su toliko željeli - da trijumfuju. Ipak, snagu je nalazila u tome što je znala da publika sve vidi, da publika nepogrješivo umije da procijeni ko je zaista iskren. 

Stanija kaže da još nije svjesna svega sta se dešava, i tek sada je shvatila koliko je ustvari narod bio na njenoj strani. 

Takođe se zahvalila i svom velikom prijatelju Kristijanu Goluboviću , koji joj je bio najveća podrška na "Farmi".

"Ova pobjeda nije samo moja, već naša. Vi + Kristijan + ja. Zajedno smo uspjeli da porazimo ZLO dobrim, čopor mediokritrta koji se držao zajedno, vodili nefer borbu i nisu birali sredstva kako da me unište ali ja sam neuništiva i zaista je nevjerovatno zadovoljstvo kada narod potvrdi da si realno procijenio ko su dobri i pravi ljudi, i nagradi te svojom podrškom, povjerenjem i ljubavlju", napisala je pobjednica "Farme".
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.