Selma Bajrami: Idem na operaciju, a muž mi ne da da vidim sina!
Selma Bajrami

Pjevačica prolazi pakao

Selma Bajrami: Idem na operaciju, a muž mi ne da da vidim sina!

Poznata pjevačica Selma Bajrami prvih dana nove godine prolazi kroz pravi pakao.

Selma je primljena u bolnicu kako bi operisala endrometriozu, ali je više brine to što joj bivši suprug Mujo Mušić zabranjuje da vidi sina Darisa prije hirurškog zahvata.

"Trenutno prolazim kroz životni pakao jer je moj sin Daris posljednjih šest dana kod svog oca, koji ne želi da mi pošalje ni fotografiju mog mezimca kako bih ga vidjela prije operacije. Prema dogovoru, Daris je za vrijeme praznika trebalo da bude kod njega, a ja sam mu slala poruke kako bi mi poslao fotografije, što on nije želio da učini. Posljednjih godina imam velike probleme sa njim zbog toga što ne poštuje nijedan dogovor. Trebalo bi da se u februaru konačno razvedemo i da mi više ne pravi probleme", započela je svoju priču Selma za Alo, koju hirurška intervencija uopšte ne plaši.

"Imam zakazanu operaciju, to je nešto što vučem još od porođaja i zbog poslovnih obaveza nisam mogla da je uradim. Koliko znam, to nije ništa opasno, obična rutinska operacija uklanjanja masnog tkiva. Mnogo sam emotivna i posljednjih dana me sve ovo dosta pogađa, pogotovo ova situacija sa sinom. Htjela sam da ga vidim prije operacije, ali u tome nisam uspjela i baš mi je loše zbog toga", iskrena je Selma, piše Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.