Dženet Džekson boluje od karcinoma glasnih žica?
Dženet Džekson

Američka pop zvijezda

Dženet Džekson boluje od karcinoma glasnih žica?

Američka pop zvijezda Dženet Džekson navodno boluje od raka glasnih žica (glotidni karcinom).

Njeno bliže okruženje nije potvrdilo ove glasine koje su se pojavile nakon što je pjevačica u decembru prekinula svjetsku turneju, kojom je trebalo da se vrati na muzičku scenu poslije sedmogodišnje pauze.

Prema pisanju sajta Radar Online, 49-ogodišnja zvijezda je tada objelodanila da mora na operaciju, mada nije precizirala o kakvom je zahvatu riječ.

"Srce mi se slama što moram da vas obavijestim da sam prinuđena da odgodim turneju 'Unbreakable'. Molite se za mene i moju porodicu u ovom teškom trenutku", poručila je Džeksonova putem Twittera, dodajući da ne planira da otkriva detalje o svom zdravstvenom stanju.

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.