Dona Ares: Boriću se do kraja, ne stajem dok ne pobijedim kancer!
Dona Ares/Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Jača nego ikad

Dona Ares: Boriću se do kraja, ne stajem dok ne pobijedim kancer!

Hrabra pjevačica Dona Ares, kojoj je karcinom otkriven 2014. godine, podijelila je svoju bolnu priču u jednoj emisiji. Ljekari su davali šansu da će živjeti do januara 2015. godine. Godinu dana kasnije, ona je srećna, nasmijana i jača nego ikad.

"Ljekari su mi tada rekli da mi ne garantuju da ću živjeti do Nove godine, ako se ne liječim. Vrlo je bitno reagovati na vrijeme, čim primijetite bilo kakve simptome. Ja svoje nisam primijetila na vrijeme, imala sam povišenu temperaturu, ali nisam joj pridavala značaja. Dok me nije oborilo", počinje priču Dona.

Ona kaže da su joj svi rezultati bili loši, toliko da je mislila da će umrijeti od prve hemioterapije:

"Sve što je moglo da bude loše, bilo je loše. Nisam razmišljala da je rak nešto što me ubija, već da je tu da bih se ja opet rodila. Kad vam rak skine kosu s glave, tražite nešto lijepo u sebi, a ne na sebi. Boriću se do kraja, ne stajem dok ga ne pobijedim!"

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.