Uradila je preko 150 zahvata da bi postigla savršenstvo. Pogledajte da li joj je uspjelo (FOTO)
Fluvija Pelegrino, Foto: Profimedia.rs

Uradila je preko 150 zahvata da bi postigla savršenstvo. Pogledajte da li joj je uspjelo (FOTO)

Fulvia Pelegrino (56) je zavisnica od plastičnih operacija i to je bolno, bolno očigledno. Njeno lice je i samo poprimilo oblik istopljene plastike.

Žena iz mjesta Peveranjo u Italiji je potrošila preko 76.000 dolara na plastične operacije i ne planira da prestane dok ne dostigne savršenstvo.

Njena koža, ali i crte lica djeluju daleko od toga. Nije da bi se ona složila sa tim. Ugradila je preko 150 filera u usne i jagodice, ima četiri silikonska implanta u grudima i dva puta je bila na liposukciji, a sve vrijeme je vrlo podržava njena žena.

Fluvija Pelegrino

Samo na zadnjicu, ova čudna Italijanka dala je oko 12.000 eura pošto je više puta oblikovala.

Možda vam se to čini mnogo za remont karoserije, ali što se Fulvije tiče - to je samo početak.

Fluvija Pelegrino

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.