Ponovo svadba! Kim, žena koja nikada neće prestati da nas iznenađuje
Kim Kardašijan

Sve zarad reklame

Ponovo svadba! Kim, žena koja nikada neće prestati da nas iznenađuje

Da Kim obožava da je u centru pažnje, znali smo i ranije. Njoj ne smeta da obuče skaradnu haljinu ili preko noći izblajha kosu iako dobro zna da će biti potpuni promašaj, kako bi napunila gornje rubrike i naslovnice u tabloidima širom svijeta.

Sve zarad reklame. Jer i ona loša je ipak sjajan marketing. Koliko god to kontradiktorno izgledalo, u njenom slučaju pokazalo se kao tačno.

Ovog puta smislila je nešto „novo”. Ponovo će izgovoriti sudbonosno „da”. Ne, nije u pitanju drugi tajanstveni muškarac, već Kanje Vest. Tako je, isti onaj kome je prošle godine rekla „da”.

Naime, najpopularnija starleta na svijetu riješila je obnovi zavjete sa svojim suprugom na prvu godišnjicu braka i time učvrsti svoju ljubav sa njim. Ili poziciju na ljestvici popularnosti?

Prema pisanju tabloida „Radaronline” Kim i Kanje obnoviće svoje zavjete u Parizu, gradu u kome bi popularni reper volio da jednoga dana živi sa svojom porodicom. Biće to još jedan veliki glamurozni događaj ove godine, a kako kažu, pripreme su uveliko u toku.

Najveća podrška i svakako najvažniji savjetodavac kada su finansije u pitanju je Kris Džener koja je uvjerena da će ovim događajem zaraditi desetine miliona dolara.

Ženablic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.