Goca Božinovska: Bivši muž me je tukao iz ljubavi
Goca Božinovska

Priznala

Goca Božinovska: Bivši muž me je tukao iz ljubavi

Folk pjevačica Goca Božinovska otkrila je u emisiji "Magazin in" da je bila žrtva porodičnog nasilja.

Tako je pjevačica, na pitanje voditeljke da li je ikada doživjela nasilje u partnerskim odnosima, odgovorila potvrdno.

- Tukao me je iz ljubavi. Mami nisam dozvoljavala da išta primijeti. Ali kada bi se to dogodilo sa mojim ćerkama, ja bih ga ubila - iskrena je bila pjevačica i konstatovala da nikada nije prijavila partnera za nasilje.

Inače, Goca nije precizirala koji je njen bivši suprug bio nasilnik, budući da ima dva braka iza sebe. Goca je prvo bila u braku sa Radetom Vučkovićem, a nakon razvoda sa njim pjevačica se udala za Zorana Šijana.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.