Razvodi se poznata britanska pjevačica
Čeril Fernandez Versini

Nakon 18 mjeseci braka

Razvodi se poznata britanska pjevačica

Obožavana britanska zvijezda baš nema sreće u ljubavi.

Kako prenose svi strani mediji, britanska pjevačica Čeril Fernandez Versini razvodi se od supruga Žana Bernarda nakon 18 mjeseci braka. 

Tridesetdvogodišnja pjevačica je kao razlog razvoda drugog braka navela „nepremostive razilke“ između supružnika. 

Izvor za "The Suday Mirror“ kaže kako je Čeril na kraju shvatila da se prebrzo udala drugi put i da je bila ponesena divljom romansom koju je imala sa Žanom Bernardom. 

Vjeruje se da se par razišao još prije pet mjeseci, ali je vijest tek sada objavljena.

foto: Splash
 
foto: Splash

 

"Oboje su brzo shvatili da su potpuno drugačiji, ali tada su već stupili u brak“, dodaje izvor. 

Ipak, oboje će se truditi da nakon svega ostanu u prijateljskim odnosima. 

Ovo je za lijepu pjevačicu drugi razvod, budući da je prije ovoga bila u braku sa fudbalerom Ešlijem Kolom od kog se razvela 2010. godine jer ju je varao.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.