Jadranka Stojaković o Marku: Dok je ovakve djece, nemamo brige za budućnost (VIDEO)
Foto: RAS

Poznata pjevačica se oglasila

Jadranka Stojaković o Marku: Dok je ovakve djece, nemamo brige za budućnost (VIDEO)

Marko Bošnjak ima 11 godina i takmiči se u Pinkovim zvjezdicama. Pjesma, koju je izveo podijelila je javnost. Evo šta o tome misli Jadranka Stojaković, koja je prva izvela ovu pjesmu.

Marko je pjevao pjesmu Jadranke Stojaković "Što te nema". 


Međutim, najpozvanija da da komentar je Jadranka Stojaković, koja je još prije mnogo godina oživjela stihove Alekse Šantića u pjesmi "Što te nema". Ona je napisala da nema brige za budućnost dok ima ovakve djece i jasno pokazala da, što se nje tiče, mali Marko Bošnjak kida.

Jadranka Stojaković je jugoslovenska kantautorka zabavne muzike i autorka brojnih urbanih šansona i šlagera iz kasnih '70 i '80 godina. Muzičku karijeru je počela u Sarajevu. Bavila se obradom pjesama Alekse Šantića i Desanke Maksimović u novom muzičkom aranžmanu. Napisala je i uvodnu temu 14. Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu 1984. godine. Jedno vrijeme je živjela u Japanu, a danas je u Banja Luci.
 

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.