Severina u istim čizmama već 6 godina (FOTO)
Severina

Severina u istim čizmama već 6 godina (FOTO)

Severinu Kojić mnogo puta do sada su razni modni časopisi i portali proglašavali modnom ikonom, drugi joj govorili da se razbacuje garderobom, a Severina sve to demantuje u praksi.

Naime, najpopularnija hrvatska pjevačica već punih šest godina nosi iste čizme. Očigledno se Seve više vezala za njih, nego za bivše ljubavi.

Naime, ona je u svojoj omiljenoj obući prvo šetala Zagrebom još 2009. godine, pa je prošpartala Egiptom ruku pod ruku s Milanom Popovićem 2010, a dvije godine kasnije u njima snimila spot “Uzbuna”. Prošle godine je u njima reklamirala jedan srpski modni brend, a nedavno se baš u njima fotografisala s prijateljicama.

seve

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.