Madona kolabirala na bini dok je odavala počast Bouviju (VIDEO)
Madona

Originalan i teatralan način

Madona kolabirala na bini dok je odavala počast Bouviju (VIDEO)

Madonino izvođenje Bouvijevog hita 'Rebel, Rebel' na koncertu u američkom Hjustonu završila je malo drugačije nego šta je kraljica popa vjerojatno planirala.

Među mnogim svjetskim zvijezdama koje su, na ovaj ili onaj način, odale počast preminulom Dejvidu Bouviju, našla se i Madona (50) koja je to učinila, očekivano, na vrlo originalan i teatralan način.

Naime, Madona je na koncertu u Hjustonu izvodila Bouviejev veliki hit 'Rebel, Rebel' i na kraju pjesme se doslovno 'rasula' po bini, a svjetski mediji prenijeli su da je pjevačica pod naletom emocija - kolabirala.

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.