Oženio se Dragan Marinković Maca! (FOTO)
Foto: Alo.rs

Treća sreća

Oženio se Dragan Marinković Maca! (FOTO)

Nakon dva propala braka, glumac Dragan Marinković Maca nije izgubio nadu da ga negdje čeka srodna duša, pa je po treći put izgovorio "sudbonosno da", ovog puta dvije decenije mlađoj frizerki Jovani.

Kako saznaje Alo, par se juče tačno u podne zavjetovao na vječnu ljubav u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, na praznik koji slavi ime ovog sveca. Intimnom činu prisustvovali su samo porodica i kumovi, dok je veselje za oko 150 zvanica organizovano u jednom Novobeogradskom restoranu, i ono još uvijek traje.

Mladoženja blista u elegantnom sivom odijelu, dok mlada na sebi ima kratku bijelu haljinicu, dokoljenice u istoj boji i crvene sandale koje se slažu sa karminom na njenim usnama.

- Pozivamo vas na dernek sa početkom u 20 sati- stajalo je, između ostalog, na nesvakidašnjoj pozivnici koju su mladenci svojim zvanicama slali putem Vibera, uglavnom.

Pored rodbine i prijatelja, na slavlje je među prvima stigao voditelj Ognjen Amidžić.

Svadba Dragana Marinkovića Mace

Macina mlada, Foto: alo.rs

- Samo mi recite da nisam prvi stigao - našalio se Amidžić.
- Buduću Macinu suprugu nisam još uvijek upoznao, tako da jedva čekam da to učinim. Poželjeću mu da mu ovo bude posljednji zavjet i da traje vječno - dodao je on.

Nešto kanije na svadbenu ceremoniju je stigla i glumica Sofija Rajović koja sa Macom sarađuje u projektu "Audicija" u kojem je ona voditelj, a Marinković član žirija.

Ognjen Amidžić

Ognjen Amidžić, Foto: Dejan Briza

- Nadam se da će ovoga puta to zaista biti to. Mislim da će to sve biti u redu - nada se Rajovićeva.

Goste je pored ostalih muzičara zabavljao i Alegro bend, dok su mladenci najviše đuskali uz numere Dragija Domića što se može vidjeti na fotografijama.

Marinković iz prethodnih brakova ima dva sina Lava i Fjodora Simeona, dok Jovana nema svoje djece.

Sofija Rajović

Sofija Rajović, Foto: Dejan Briza

Izvor: Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.