Ceca obilježila 16 godina od Arkanove smrti (FOTO)

Zajedno i u tužnim trenucima

Ceca obilježila 16 godina od Arkanove smrti (FOTO)

Folk diva Ceca Ražantović danas je obilježila 16 godina od smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana, pa je i ove godine, kao i svake, s njihovom djecom Anastasijom i Veljkom posjetila njegov grob na Novom groblju u Beogradu.

Njoj su se na pomenu pridružili otac Slobodan Veličković, sestra Lidija i zet Predrag Ocokoljić, kao i nekolicina zajedničkih prijatelja.

Kiša i loše vrijeme nisu spriječili članove porodice da posjete grob Željka na dan kada je 2000. godine ubijen u hotelu „Interkontinental“.

PomenZeljkuRaznatoivicuArkanu150116RasfotoEmilConkic0071000x0

Nešto poslije 11 časova, sveštenik je očitao molitvu, nakon čega su Veljko i Anastasija poslužili žitom i kolačima okupljene na pomenu. Iako je nedavno doživio saobraćajnu nezgodu u kojoj mu je slomljena šaka, Veljko je iz Banjaluke doputovao u Beograd da bi posjetio očev grob.

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.