Folk diva pjevala u Nišu za jedan dinar!
Ceca Ražnatović

Gradonačelnik pokazao ugovor

Folk diva pjevala u Nišu za jedan dinar!

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić pokazao je danas novinarima ugovor po kojem je Svetlana Ceca Ražnatović u Nišu na dočeku Nove godine po julijanskom kalendaru pjevala za samo jedan dinar.

"Pošto ugovor ne može da bude zaključen bez iznosa, zaključen je na jedan dinar. Na ugovor od jedan dinar ne plaćamo PDV tako da nas to oslobađa nekih dodatnih obaveza", rekao je Perišić na konferenciji za novinare. On je istakao da je grad jedan dinar koštala i organizacija koncerta, jer je sve troškove platila produkcijska kuća "Studio Berar" iz Novog Sada.

ni

Perišić je kao dokaz te tvrdnje novinarima pokazao i ugovor sa produkcijskom kućom iz Novog Sada.

On je naveo da je za doček Nove godine Goran Bregović pjevao u Novom Sadu i da to niko nije komentarisao.
"Prošle godine je Ceca pjevala u Novom Sadu i bilo je vrlo malo komentara i reakcija. Ovde u Nišu mi je neshvatljivo. Kada nema koncerta, svi komentarišu što ga nema, kada ga ima svi komentarišu zbog čega ga ima", rekao je Perišić.

U ugovorima koje je gradonačelnik pokazao novinarima između ostalog je navedeno da su se ugovorne strane sporazumjele da izvođač realizuje svoje usluge za jedan dinar u cilju ostvarivanja dugoročne saradnje ili partnerstva u eventualnim budućim kulturnim projektima, u cilju podizanja kulturnih i umjetničkih standarda grada Niša, kao i opštih kriterijuma vrednovanja regiona.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.