Vanbračni sin Miroslava Ilića želi da posjeti djedov grob
Miroslav Ilić

Miroslav zgrožen

Vanbračni sin Miroslava Ilića želi da posjeti djedov grob

Mirjana i Devin Antonović su prije dva dana stigli u Srbiju da bi Miroslavljev vanbračni sin upoznao oca.

Oni su smješteni kod Lepe Brene, a Mirjana na sve načine pokušava da dođe do Miroslava, prenosi Blic. Ona je najavila odlazak sa sinom u Mrčajevce gde će posjetiti grob Miroslavljevog oca, Devinovog djeda. 

"Na šta će to da liči kada odu na grob mog oca? Zgrožen sam kao što će i cijela Srbija biti zgrožena. Ako misle da je Srbija zemlja idiota i majmuna koji će da nasjedaju na takve gluposti, onda se varaju" rekao je Ilić za Blic.

Miroslav Ilić danima je u žiži interesovanja zbog sage o vanbračnom sinu i bivše emotivne partnerke koju je upoznao prije 30 godina tokom turneje po Americi.

Mirjana i Devin će u Srbiji boraviti sve dok Devin ne upozna Miroslava, kojeg je posljednji put vidio kada je imao 18 mjeseci.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.