Prvi zajednički selfi Bikovića i njegove djevojke (FOTO)
Miloš Biković i Saša Lus

Divan par

Prvi zajednički selfi Bikovića i njegove djevojke (FOTO)

Pored reklamnih kampanja u kojima su zajedno učestvovali, srpski glumac i prelijepa ruska manekenka se nisu do sada pojavljivali u javnosti.

Miloš Biković ne voli da priča o svom privatnom životu, te nerado odgovara i na pitanja koja se tiču njegove ljubavne veze.

Ipak, odlučio je da obraduje svoje fanove jednim selfijem sa Šri Lanke, gdje je uživao zajedno sa svojom izabranicom, ruskom manekenkom, Sašom Lus.

 - Izgledamo kao da smo iznenađeni što smo napravili selfi - napisao je ispod fotografije.

 

We look kind of surprised that we took a selfie.

A photo posted by Milos Bikovic (@bikovic) on

Story.rs

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.