Čarli Šin otkrio još jednu dijagnozu!
Čarli Šin

Nevjerovatno

Čarli Šin otkrio još jednu dijagnozu!

Nakon što je u novembru prošle godine priznao da ima HIV virus, glumac Čarli Šin iznio je u javnost još jedno priznanje vezano za njegovo zdravstveno stanje.

Naime, glumac je tokom gostovanja u jednoj emisiji izjavio da je bipolaran.

"Više doktora je tako opisalo moje stanje. U jednom trenutku trebalo je pogledati istini u oči. To je stanje u koje se dolazi nakon učestale konzumacije alkohola i droga", rekao je Šin, prenosi Dnevnik.hr.

Budući da je njegovo psihičko stanje rezultat zloupotrebe opijata, lijekovi nisu od velike pomoći, zbog čega je riješio da ih ne uzima.

Čarli, ipak, na tu bolest ne gleda kao na maniju, već na jedno, kako kaže, zanimljivo stanje.

Kad je u pitanju HIV, Čarli je nedavno odustao od uzimanja lijekova kako bi pokušao sa alternativnom terapijom, od koje je takođe odustao kada su mu se pogoršali nalazi krvi.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.