Ronaldo otvara svoje CR7 hotele
Ronaldo otvara svoje CR7 hotele

Proširuje biznis

Ronaldo otvara svoje CR7 hotele

Popularni fudbaler, Kristijano Ronaldo, odlučio je da svoj biznis proširi tako što će napraviti svoj lanac hotela...

Ronaldo se udružio sa Pestana hotelima i odlučio je da napravi luksuzne butik hotele, koji će se nalaziti na nekoliko popularnih lokacija, kao što su Portugal, Španija i Njujork. Ovo je još jedan dokaz da najbogatiji fudbaler svijeta ne želi da stane sa zarađivanjem. Ronaldo je izdvojio 40 miliona dolara koje će ponuditi Pestana hotelima i on se nada da će zajedničkim snagama uspjeti da stvore mjesto luksuza i savršenog uživanja.

Za početak su planirana 4 butik hotela koji će na raspolaganju imati 400 soba. Ronaldo je vrlo ozbiljan kada su ovakvi projekti u pitanju, pa se očekuje da će prvi hoteli u Portugalu biti otvoreni već ove godine. Hoteli u Madridu i Njujorku će takođe ubrzo biti gotovi i to 2017. godine.

Pestana Hotels and Resorts su brend Pestana Groupe i nalaze se na tri kontinenta: Evropi, Južnoj Americi i Africi. Ovo je najveća hotelska kompanija iz Portugala, a nalazi se na 109. mjestu najvećih hotelskih grupa svijeta.

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.