Čudotvorni napitak Gvinet Paltrou za zdravlje i ljepotu
Gvinet Paltrou

Napravite smoothie za detoksikaciju

Čudotvorni napitak Gvinet Paltrou za zdravlje i ljepotu

U posljednje vrijeme mnogo se priča o ishrani glumice Gvinet Paltrou. Ona je nedavno objavila svoj detkosikacijski plan i prema njemu bi trebalo izbjegavati sljedeće namirnice ako želite da očistite tijelo od toksina: gluten, mliječne proizvode, kukuruz, bijeli pirinač, soju, kofein, alkohol, šećer, crveno meso, školjke, paradajz, patlidžan, papriku i krompir.

Međutim, jednu stvar nikada ne izbjegava, čak ni tokom detoksikacije. U pitanju je smoothie koji pije svako jutro za doručak.

Sastojci čudotvornog napitka

Ovaj super napitak sastoji se od nekoliko klasičnih sastojaka (bademovo mlijeko, maslac od badema, kokosovo ulje) te nekoliko manje uobičajenih sastojaka:

- korijen biljke make

- ašvaganda

- adaptogene gljive

- različite mješavine sušenih ljekovitih biljaka

- proteini gljiva i smeđe riže

Gvinet se često nalazi na meti kritičara upravo zbog ovakvih recepata koje prosječan čovjek ne može da priušti, a ona ih na svojoj lifestyle stranici reklamira kao pristupačne za sve ljude...

Ima i onih koji se vode jednostavnom logikom – ko može, neka proba. Sve recepte na svojoj stranici glumica stvara uz pomoć stručnjaka koji inače brinu o njenom zdravlju i ishrani. Zato nema sumnje da su djelotvorni, a još jedan dokaz za to je izgled zgodne Gvinet koja uvijek blista!

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.