Tijana Dapčević smršala 20 kilograma: Izgledam kao narkos neki  (FOTO)
Tijana Dapčević

Ne može da se navikne

Tijana Dapčević smršala 20 kilograma: Izgledam kao narkos neki (FOTO)

Pjevačica Tijana Dapčević zahvaljujući posebnom režimu ishrane uspjela je da smrša 20 kilograma, ali nije baš sasvim zadovoljna svojom novom linijom.

Naime, Tijana sada mora da zamijeni gotovo cio garderober jer joj je stara odjeća velika za nekoliko brojeva. 

Pjevačica se našalila, pa je u izjavi za “Alo” izjavila da sebi “liči na narkomana”. 

“Imam problem što sam previše smršala u poslednje vrijeme. Izgledam kao leš, kao narkos neki, bože me oprosti”, rekla je prilično surovo. 

Očilgedno pejvačica još uvijek ne može da se navikne na svoj novi izgled, ali mi se slažemo da sada izgleda bolje nego ikad.

tijanad

Foto: Instagram

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.