Ognjen Amidžić se seli u Ameriku?
Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska/Foto: Kurir

Porodica na prvom mjestu

Ognjen Amidžić se seli u Ameriku?

Voditelj Ognjen Amidžić napustiće Srbiju kako bi pratio svoju suprugu, koja zbog novih poslovnih angažmana za dva mjeseca napušta zemlju.

Naime, Danijela će za manje od dva mjeseca ponovo otputovati za Njujork, gdje je očekuju poslovni angažmani, a zajedno sa njom će otputovati i njihov sin Matija.

"Zaista sam ponosan na svoju Danijelu, jer je žrtvovala svoju karijeru kako bi se posvetila našem zajedničkom životu, a kasnije i našem sinu Matiji. Zapostavila je svoj posao kako bi bila kod kuće. Sada je očekuju novi poslovni angažmani i zaista se radujem zbog toga", rekao je Ognjen u jednoj emisiji.

Na pitanje da li mu teško pada to što će ostati sam kada članovi njegove porodice otputuju u Ameriku, Amidžić kaže:

"Moguće je da ću i ja otići sa njima. Ako Danijela bude dobila neke stalne poslove, možda se i preselimo tamo, zašto da ne",  sa osmjehom je rekao voditelj, prenosi Stil.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.