Ceca: Neću pjevati u Hrvatskoj!
Ceca

Ekskluzivno

Ceca: Neću pjevati u Hrvatskoj!

Vijest da bi folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović navodno trebalo da nastupi u Hrvatskoj za 200.000 eura, nije tačna. Naime, kako se pisalo u medijima, jedan hrvatski biznismen ponudio je folk zvijezdi do sada najveći honorar da nastupi u Zagrebu, a Ceca je samo za Pink.rs demantovala ova nagađanja.

– Već danima se vrši atak na moj lik i djelo. Ovo je još jedan u nizu pokušaja da se ukalja moj ugled i da se baci sjenka na moju karijeru. Nije istina da ću pjevati u Hrvatskoj – rekla je Ceca.

Za Pink.rs, između ostalog, rekla je da se proteklih dana protiv nje vodi veoma ružna i sramna kampanja, koja nije zaobišla ni njenu porodicu.

– Notorne laži se pišu ne samo o meni, već i o mojoj djeci. Šta god oni uradili, to se prenese u medijima. Postali su epicentar svih dešavanja. Ne mogu više ni da demantujem sve laži koje se pišu u novinama – kazala je izrevoltirano najpopularnija zvijezda današnjice.

Ceca će nastaviti svoju uspješnu turneju “Poziv”, kojom je oborila sve rekorde. Ovog vikenda očekuje je koncert u Lucernu, koji će, ne sumnjamo, biti podjedanko uspješan kao i svi do sada. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.