Momčilo Otašević u vezi sa Jelenom Perčin, koleginicom iz serije
Momčilo Otašević i Jelena Perčin

Nova ljubav

Momčilo Otašević u vezi sa Jelenom Perčin, koleginicom iz serije "Kud puklo da puklo"

Višesatno svakodnevno snimanje i druženje na setu najgledanije hrvatske serije Nove TV “Kud puklo da puklo” rasplamsalo je iskre među glumcima Momčilom Otaševićem i Jelenom Perčin. Otkako se pojavila u drugoj sezoni serije, čije je snimanje počelo lani, u junu glumica plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom. Našla se u ulozi spletkarošice Mirande Žeravice koja je sa suprugom i njegovim kćerkama iz prvog braka stigla u Oštrovac u potrazi za dijamantima.

U ulozi Mirande

Vrlo brzo Miranda pokaže svoje pravo lice i počne zavoditi srećno oženjenog Damira, kojeg igra markantni Crnogorac Momčilo Otašević. Baš kako je u seriji pao na njene čari, tako je, kako Jutarnji saznaje, i u privatnom životu s Jelenom Perčin postao puno više od prijatelja. Premda glumica nije željela komentarisati navodnu vezu s kolegom sa seta, Perčin i Otaševića u slobodno vrijeme možete vidjeti na raznim društvenim događajima, a zajedno su bili i na velikom božićnom koncertu “Želim život” Zaklade Ana Rukavina. Kolege sa seta podržavaju ljubav dvoje glumaca i svima je drago zbog njihove veze.

Rodom sa Cetinja

Prije nego što se rodila ljubav između njega i devet godina starije Jelene, Momčilo Otašević bio je u dugogodišnjoj vezi sa svojom sugrađankom iz rodnog Cetinja, studentkinjom turizma Tinom Jovetić. Još lani u martu sve popularniji glumac tvrdio je da svaki slobodan trenutak provodi sa svojom voljenom djevojkom, a nerijetko se spominjao i mogući brak. Ipak, ljubavi je presudila udaljenost, glumčeva prezaposlenost i rijetki zajednički trenuci, a život na dvije adrese bio je glavni razlog što su odlučili, bez teških riječi i svađe, kako je napominjao Otašević, krenuti svako svojim putem. Naime, zadnjih godina Otašević živi na zagrebačkoj adresi, iako je koristio svaku priliku da ode na Cetinje, gdje mu žive roditelji i sada već bivša djevojka. Tako je u maju, uoči početka snimanja “Kud puklo da puklo” pukla i njihova veza, a Otašević se na setu taj put pojavio kao slobodan muškarac.

Majka 6-godišnjakinje

S druge strane, Jelenu Perčin, otkako se 2011. rastala od ugostitelja Kristijana Babića s kojim ima danas 6-godišnju kćer Lotu, povezivalo se prije dvije godine s, od nje 24 godine starijim, političarom Vladimirom Šišljagićem u vrijeme dok je bila članica osječkog HNK.

No, baš kao ni sada, glumica ni tada nije željela davati komentare o privatnom životu. Jelena je odnedavno dio ansambla zagrebačkog HNK, a Zagreb je ponovno njena stalna adresa.

Domaćoj publici postao poznat po sapunicama

Momčilo Otašević najpoznatiji je po ulozi Damira u seriji “Kud puklo da puklo”, no zapažene uloge imao je i u “Zori dubrovačkoj” te “Budvi na pjeni od mora”. Po završetku srednje škole iz rodnog se Cetinja zaputio u Rim, gdje je upisao arhitekturu, no glumački poziv je presudio pa se vratio na Cetinje i upisao glumu. Ostvario je brojne uloge i zaslužio titulu jednog od najpopularnijih glumaca regije a tek mu je 25.

Jutarnji.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.