Dragan Nikolić ponovo u bolnici: Stanje mu se opet pogoršalo
Ilustracija

Tužna vijest

Dragan Nikolić ponovo u bolnici: Stanje mu se opet pogoršalo

Velikan srpskog glumišta Dragan Nikolić ponovo je hospitalizovan zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, a brižna supruga Milena Dravić i njihova vjenčana kuma Jelisaveta Seka Sablić svakodnevno brinu o njemu.

"Dragan je ponovo smješten u bolnicu krajem prošle nedjelje, nakon što mu se zdravlje ponovo pogoršalo. Tim stručnjaka non-stop brine o njemu i nadaju se da će se ubrzo oporaviti, kao što je bio i dosad slučaj. Milena svaki dan dolazi u posjetu i brine se o suprugu", rekao je izvor blizak glumcu za Alo.

Podsjećamo, Dragan Nikolić ranije je hospitalizovan zbog karcinoma debelog crijeva, te je nakon šestomjesečnog liječenja u Urgentnom centru Srbije pušten na kućno liječenje. Nakon toga, Dragan je primljen na VMA gdje je proveo nekoliko dana, a zatim je otišao na rehabilitaciju u Vrnjačku Banju, gdje je proveo više od tri nedjelje, poslije čega se vratio u porodični dom.

Čuveni Gaga nakon toga nije imao zdravstvenih komplikacija dosad.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.