Putin staje na
Alina Kabajeva

Putin staje na "ludi kamen": Da li će ruski predsjednik konačno priznati vezu sa Alinom Kabajevom?

Bivša supruga ruskog predsjednika Vladimira Putina, Ljudmila se ponovo udala, a njeno srce je osvojio 21 godinu mlađi biznismen Artur Očeretni. Odmah nakon toga su krenule spekulacije da bi na “ludi kamen” mogao da stane i ruski predsjednik.

Ruski mediji podsjećaju da je Putin, koji veoma rijetko govori o privatnim stvarima, tokom konferencije za novinare u aprilu 2014. na pitanje o njegovom ljubavnom životu, odgovorio: 

"Prvo moram da nađem partnera za svoju bivšu ženu Ljudmilu, a tek onda mogu da brinem za sebe". 

S obzirom na to, spekuliše se da će se Putin uskoro oženiti 31 godinu mlađom Alinom Kabajevom. 
putin

Ona se već godinama pominje kao Putinova ljubavnica, a mediji su pisali čak i da mu je 2014. tajno rodila dijete u jednoj bolnici u Švajcarskoj. 

Kabajeva i Putin nikad nisu potvrdili da su u vezi, ali nisu to ni demantovali. 

Međutim, u prilog tome da su zajedno govori i to što je najodlikovanija ritmička gimnastičarka u istoriji postala član Putinove partije Jedinstvena Rusija, a od 2007. do 2014. bila je i poslanik u Dumi. 

alina1

Takođe, Kabajeva se često pojavljuje u ulozi voditelja na državnim priredbama, a Putin ne skriva zadovoljstvo kad je u njenoj blizini, piše "Informer".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.