Rada zavodila Cecinog dečka
Rada Manojlović

Prije nekoliko godina

Rada zavodila Cecinog dečka

Rada Manojlović kao Merilinka pozirala s Aleksandrom Jovovićem, koji je glumio momka koji je zaljubljen u nju.

Dečka Svetlane Cece Ražnatović, manekena Aleksandra Jovovića, zavodila je Rada Manojlović, prije nekoliko godina!

Naime, pjevačica i maneken slikali su modni editorijal za jedne novine u kojem je ona glumila Merilin Monro, a on momka koji je zaljubljen u nju, a  na fotografijama je Cecin dečko u raskopčanoj košulji, koji je na taj način pokazao savršene trbušnjake, dok se Rada našla razgolićena u koži holivudske dive.

"Rada i Aleksandar su se upoznali na tom snimanju. Super su bili raspoloženi tokom fotografisanja i stalno su se šalili. Nisu prestajali da se smiju što im je olakšalo posao. Njemu nije bio problem da duže od dva sata pozira s poznatom pjevačicom, kaže izvor koji je prisustvovao fotografisanju.

Inače, pored Cece i Rade, Aleksandar je golišav pozirao i s Katarinom Kajom Ostojić.

Alo

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.