Folk zvijezda otvorila dušu (VIDEO)
Ceca

Premijerno

Folk zvijezda otvorila dušu (VIDEO)

Najveća balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović po prvi put otvoreno je govorila o medijskim natpisima jednog tabloida koji mjesecima pokušava da lažnim naslovnim stranama ukalja lik i djelo nekog ko iza sebe ima skoro 30 godina karijere i ko uzdignute glave stoji na vrhu medijskog neba.

– Ja nisam pogođena, iskreno, navikla sam na niske i podmukle udarce, to ne traje zadnjih mjesec dana, ja sam imala faze u životu gdje je zaista bilo jako teško preživjeti takvu vrstu udaraca – rekla je Ceca za Premijeru i dodala da nije postala imuna.

– Normalan čovjek ne može da postane imun na nešto loše što se u kontinuitetu piše o njemu, vrijeđa se, ponižava i omalovažava. Ja imam jedan jedini lijek protiv svega toga a to je borba pravnim putem. To je silovanje papira, takve laži i izmišljotine bez imalo srama.

Kako kaže uvijek se držala one stare: “Ćutanje niko nije pobijedio”. 

– Ja sam uvijek bila ta koja je ćutala u borbi protiv vjetrenjača ali zaista sada moram ovako. Svaki dan nova tužba – rekla je pjevačica za Pink.rs i naglasila da će ovu bitku voditi advokati. 

Cio intervju sa Cecom pogledajte u emisiji Premijera. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.