Folk diva: Drago mi je što me nazivaju srpskom majkom
Ceca Ražnatović

Otkrila

Folk diva: Drago mi je što me nazivaju srpskom majkom

Počevši od "Cvetka zanovetka" pa do novijih hitova, posljednjih godina sve učestaliji nadimak popularne pjevačice Cece koji se već odomaćio u govoru je "srpska majka".

S obzirom na to da ima na hiljade fanova kako u Srbiji, tako i u regionu i širom svijeta, Svetlanu Ražnatović čini se, ipak najviše vole fanovi iz naše države. 

Pjevačica je sada rekla šta misli o ovom nadimku: 

“Tu sam zbog moje publike koju neizmjerno volim, pjevam zbog njih. Od svih epiteta koje mi dodjeljuju, omiljeni mi je 'srpska majka', baš mi prija i jako je lijep“, prokomentarisala je Ceca, a prenosi “Story“.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.