Džanković gurnuo čovjeka s bine
Semir Džanković

Gdje god da se pojavi, napravi neki skandal

Džanković gurnuo čovjeka s bine

Džanković se na nastupu na Kopaoniku zakačio s jednim pijanim gostom, zbog čega je reagovalo obezbjeđenje i policija

Semir Džanković, gdje god da se pojavi, napravi neki skandal! Pevač je prošle nedelje nastupio na Kopaoniku, gde je imao incident s pijanim gostom.

Džanković je pjevao hitove svojih kolega i pravio odličnu atmosferu sve dok mu nije prišao momak koji je bio pod uticajem alkohola i na bahato se ponašao - Kad mu je Semir rekao da sačeka svoj red želja, mladić je počeo da mu prijeti i vuče ga za rukav. Naredio mu je da mora da mu pjeva jer je on jako bitan čovjek, međutim, to kod pjevača nije upalilo. Osim što ga je odbio, Semir mu je naglasio da ga zabole ona stvar za njega i tu je nastala opšta frka. Došlo je do komešanja i Semir je tog mladića gurnuo s bine. Tada se umiješalo obezbjeđenje i policija - priča sagovornik za Kurir.
- Počeo je da se breca i da mi govori „znaš li ti ko sam ja“, pa sam ga opsovao i odgurnuo. Došlo je do sukoba, ali brzo se sve riješilo - rekao je pjevač.

Podsjetimo, Semir je izbačen iz „Farme“ zbog nasilničkog ponašanja.

Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.