Svjetski, a naš: Andrija Milošević snima seriju za Rai Uno (FOTO)
Andrija Milošević

"Trillogia anni 70"

Svjetski, a naš: Andrija Milošević snima seriju za Rai Uno (FOTO)

I dok se drugi glumci, a i pjevači samo hvale imaginarnim inostranim ulogama i nastupima širom svijeta, a realizuju ih samo u svojoj glavi, glumac Andrija Milošević se gotovo nikada ne hvali, ali zato "razbija" u svom poslu.

Iako snima i te kako gledanu seriju "Andrija i Anđelka", Andriju su kontaktirali producenti iz kuće "Film 87", i ponudili mu ulogu za seriju koja će se prikazivati na čuvenoj "Rai Uno" televiziji.

Andrija je ulogu prihvatio, a riječ je o seriji pod nazivom "Trillogia anni 70",  koja je počela da se snima 2013. godine, a prati niz terorističkih napada i protesta u tri italijanska grada, Milanu, Torinu i Đenovi. Glumac trenutno boravi upravo u Đenovi, odakle je postavio fotografiju na društvene mreže na kojoj se vidi koliko se transformisao zbog uloge.

Pustio je dugačku bradu i napisao: "Ne bi me ni rođena majka prepoznala". 

andrija

Puls

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.