Miljenik dama potpuno go na obali jezera (Foto)
Tom Hardi

Žene u "transu"

Miljenik dama potpuno go na obali jezera (Foto)

Skidanje pred kamerama za glumca Toma Hardija nije nepoznanica. Nedavno je na filmskom setu fotografisan potpuno go.

Glumac je već bio obnažen za potrebe filma “Bronson“ iz 2007. godine, a ovih dana su se pojavile fotografije na kojima je Hardi ponovo go. 

Na snimanju mini-serije “Tabu“ glumac je plivao nag u jezeru, a ledena voda za njega nije bila problem. Šminkeri su mu za potrebe snimanja docrtali par tetovaža na njegove postojeće.

Carow0LWIAAHzKN

Hardi se nije krio od paparaca, niti je želio da sakrije svoje intimne djelove tijela. 
CamT9TW8AAKBAI

Mini-serija je zasnovana na priči koju je Hardi napisao zajedno sa svojim ocem Edvardom Hardijem. On je jedan od glavnih favorita na ovogodišnjoj dodjeli Oskara u kategoriji – Najbolji sporedni glumac za film “Povratnik“.

Carow4KWcAAcGqQ

Bulevar.b92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.