Amal Kluni zablistala na crvenom tepihu (FOTO)
Amal Alamudin i Džordž Kluni

Plijeni elegancijom

Amal Kluni zablistala na crvenom tepihu (FOTO)

Otvaranje 66. filmskog festivala Berlinale bilo je itekako glamurozno, a na crvenom tepihu nijesu dominirale lijepe glumice, jer ih je nevjerovatnim izgledom pokorila - Amal Kluni.

Glumac Džorž kluni na Berlinale je došao zbog novog filma "Ave, Cezare" i očekivano poveo suprugu Amal.

Tridesetosmogodišnja Amal ovaj je puta pokazala možda i najbolje izdanje na crvenom tepihu otkad je udajom za slavnog glumca postala zanimljiva javnosti.

..

Uspješna advokatica za ljudska prava blistala  je u elegantnoj haljini vintidž haljini s potpisom "Yves Saint Laurenta". Uska crna haljina posuta šljokicama pratila je liniju tijela, a suknja od tila bila zaslužna za faktor neobičnosti.

Zapravo vrlo jednostavna, izvrnuta kreacija, briljantna je ideja jer suknja preko glamurozne haljine pomalo podsjeća na klasičnu podsuknju.

Tanke naramenice naglasile su ženstvenost, a Amal je izgled zaokružila klasičnom frizurom uz besprijekornu šminku.

..

Radnja "William Vintage" u Londonu potvrdila je na društvenim mrežama da je prekrasna haljina dio njegove bogate arhive. 

RTCG

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.